perjantai 19. lokakuuta 2012

HELLUREI!

Näin vuoden hiljaisuuden jälkeen ajattelin taas ruveta kirjoittelemaan. Itselläni on nyt syysloma ja hilluessani netissä löysin itseni taas näille sivuille. Pieni inspis syttyi ja niinpä muokkasin vähän ulkoasua ja esittelyä, kun ajattelin että miksipäs tämä olisi vain Lotan oma blogi, kun kuitenkin yhtälailla Lyylin kanssa touhaillaan ja ollaan, niin samallahan kerron senkin kuulumisia. Voisin näin alkuun vähän kertoa vuoden highlighteja.

Lyyli tosiaan kääntyi maaliskuun puolessavälissä veteraani-ikään, eli rouva täytti 8 vuotta. Ikä ei kyllä paina missään, edelleen innostutaan leikkimään ja riehumaan, ja askel näyttää kevyeltä. Näyttelykauden avaus uudessa luokassa alkoi myös aika komeasti; Tuurissa oltiin sekä ROP-veteraani, että vielä VSP. Neljät näyttelyt kesän aikana yhteensä kierrettiin, Lyyli oli upeassa turkissa ja kunnossa, ja tämä näkyi tuloksissa; 4xROP-veteraani, 3xPN 1, 1xPN 4, 2xROP, 1xVSP. BIS-veteraani kehissä oli myös menestystä, Kokkolan KV:ssa oli BIS-3 veteraani, ja Heinolassa upeasti kaikista koiraroduista BIS-2 veteraani!! Oli kyllä aika mahtia!



Lotan kanssa kierrettiin kevään ja kesän aikana kuudet näyttelyt uudessa luokassa, eli avoimessa, erinomaisella menestyksellä myös. Saatin tarvittavat sertit muotovalionarvoa varten kasaan, ja niin Heinolassa 19.8. Lotasta tuli Suomen Muotovalio! Parhain menestys taisi tulla Oulaisissa toukokuun loppupuolella kun Lotta oli hienosti VSP.



Näyttelyrintamalla mennyt siis todella hienosti, ei voi olla kuin iloinen. Tälle vuodelle on suunnitelmissa vielä Seinäjoen KV ja Helsingin Voittaja & Winner-näyttelyt. Lyyli onnistui pudottamaan kokonaan turkkinsa, on siis ihan kalju nyt.. No, hyvin liikkuva veteraani se silti on, mennään silti koittamaan josko karvaton olemus ei tuomareita haittaisikaan, tuliha Lyylistä muotovaliokin karvattomana silloin aikoinaan.. ;)

Tokoilua on harrastettu Lotan kanssa aktiivisesti edelleen, n. puolen vuoden tauko tuli jossain vaiheessa, mutta nyt on taas koko kesä ja syksy päästy treenailemaan. Päästiin myös mukaan Seinäjoen kennelkerhon tavoitteellisesti treenaavien ryhmään, joten josko sen avustuksella vielä joskus päästäisiin ihan kilpailemaankin. Hyvät edellytykset olis, treeniä vaan vielä lisää! Lotta on niin ihanan oppivainen, sen kanssa on tosi kiva työskennellä.

Nyt syksyllä kokeilimme uutena lajina agilityä Ilmajoen metsästysseuran koirankoulutusjaoston(lyhyesti IKKJ) järjestämällä kurssilla. Kurssin veti Miitta Renkola, paljon opittiin ja oli kiva tutustua uuteen lajiin hyvässä opetuksessa! Ehkä se ei ihan tälle jättirodulle ole niin istuva, mutta hauskaa se ainakin on.

Siinäpä tältä vuodelta pieni kuulumispläjäys, YRITÄN taas jatkossakin jaksaa päivitellä :D

SUOLENKILTÄ..





1 kommentti:

  1. Olipa mukavaa, että oot päivitellyt näitä sivuja taas syksyllä. Toivottavasti jaksat jatkossakin laitella tänne kuulumisia. :)

    Paljon haleja rakkaille tytöille ja lämpimät onnittelut kaikista upeista menestyksistä näyttelyissä!!!

    VastaaPoista