maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kuulumisia pitkästä aikaa..

Niin vaa se aika menee enkä oo mitää kerenny kirjoottaan.. Laitetaans nyt sit kunnon kuulumispläjäys..

Alotan niistä hakutreeneistä missä oltiin maaliskuun lopussa. Homma toimi niin että otettiin yksi koira kerrallaan, 2 ihmistä meni eri paikkoihin piiloon, ja sitten annettiin koiran etsiä rauhassa. Lotta toimi kyllä niiiin hyvin että tuota olisi sen kanssa kiva harrastaa jatkossakin! Tuo on vielä kivaa kun tuota pystyy ihan kotimetsässäkin harjoittelemaan jos vain saa jonkun maalimieheksi (:


Lotta työskentelemässä

Toko loppui huhtikuun alussa, mutta SKK:n 2 luokan kurssi alkoi pian niin päästiin uudestaan treenaamaan, nyt tosin jäänyt pari kertaa välistä kun oon ite ollut poissa kaupungista.. :/ Huhtikuun 10. päivä käytiin Vaasan KV näyttelyissä hakemassa ERI ja 2. sija junnuluokassa! Heti näiden näyttelyjen jälkeen Lotta päätti tiputtaa karvansa ja käytiin sit Tampereella ihastuttamassa tuomaria meidän "siivekkeillä" :D Neiti oli siis tiputtanu karvansa niin että karvoja oli kunnolla vain semmosina siivekkeinä etujalkojen yläpuolella lavoissa.. EH kuitenkin tuli, tiukka tuomari, antoi kaikille EH:n jotka nosti liikkeessä häntää. On se kumma kun ei koira saa olla iloinen! :D Mutta arvosteluihin sai kuitenkin olla tyytyväinen.

19.4 Meidän perhe lähti lappiin 7 hengen voimalla, ja Lotta pääsi mukaan nauttimaan lumesta, joka oli jo täältä Seinäjoelta silloin lähtenyt. Viikko siellä vietettiin, kaikki meni tosi ongelmattomasti, tyytyväinen sai taas Lottaan olla :)


Lotta Oloksen päällä, lisään enemmän kuvia galleriaan kun kerkeän.

Edelleen Lotta pääsee peuhaamaan väh.4 krt viikossa tallin Linus-bernin kanssa, ja pian mukaan pääsee myös Linuksen puolivuotias pikkusisko, siinä sitten onkin melkoinen ällä-nelikko Lyyli, Lotta, Linus, ja Lissu! Mökkikausi ollaan avattu, vaikka vesi olikin aluksi jääkylmää niin Lotta vaan kävi itsekseen uimassa.. Sitä vepeä ois kiva koittaa jos vaan sais kuskin joka heittäis treeneihin, kun Pohjanmaan Leotkin sitä nyt järjestää! Elokuussa pyrin pääsemään PL:n järjestämiin agitreeneihin, koitetaan sitäkin lajia (=



1 kommentti:

  1. Kiva, kun olit pitkästä aikaa kirjottanut tänne kuulumisia -tämän tästä olen käynyt kurkkimassa, jos jotain uutta olis tullu. :)

    Kyselepä siitä Pohjanmaan Leojen vepestä, jos pääsisit jonkun sinne menevän kyydissä, jos Lotan kans haluatte treenaamaan.

    Rapsutuksia rakkaalle Lotalle ja tietty myös ihanalle Lyylille! <3

    VastaaPoista